Соколов закликав Атрошенка не втягувати молодь у піраміду зі скупки голосів

Соколов новий чернігів

Останнім часом ситуацію в Чернігові намагаються дестабілізувати і втягнути місто у протистояння заради політичної вигоди. Про це заявив кандидат на пост міського голови Олександр Соколов під час теледебатів із кандидатом Владиславом Атрошенком на телеканалі «Новий Чернігів».

«Ситуація в Чернігові — стабільна і контрольована. Що стосується економічних показників, ми виконуємо всі окреслені плани. При цьому суспільно-політична ситуація напружена. Останній місяць у нашому місті намагаються розпалити градус протистояння. На людей тиснуть за допомогою адмінресурсу. Вчителів і лікарів залякують. Залякують також правоохоронців, яких потім використовують, змушуючи тиснути на людей», — заявив Олександр Соколов.

 

Крім того, в місті створена потужна піраміда зі скупки голосів на користь кандидата Атрошенка. «Є сотні звернень на мою адресу, на гарячу лінію, десятки заяв до правоохоронних органів про скупку голосів. Люди кажуть, що їхні голоси намагаються купити на користь мого опонента (Владислава Атрошенка. — Ред.) Такі методи ведення виборчої кампанії недопустимі», — наголосив Соколов.

 

Він також заявив, що в незаконну діяльність зі скупки голосів активно втягують молодь: «Сьогодні нашим молодим людям нав'язують хибні принципи, що за гроші можна купити все, можна продати совість. Молодь повинна заробляти по-іншому, чесно. Вчитися, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці. А їм на початку життя дають такий ганебний шанс».

 

Більше того, нагадав Соколов, охоронці Атрошенка напали на журналіста, а потім змусили його сказати, що нічого не сталося.

 

Соколов також заявив, що команда його опонента цинічно використовує «чорні» технології. «Намагаються розгойдати ситуацію і втягнути чернігівців у це протистояння. Навіть листівки випустили зі мною і Путіним. Я, думаю, Владиславе Анатолійовичу, ви на Путіна значно більше схожі, ніж я», — звернувся до свого опонента Олександр Соколов та передав йому цю «чорну» листівку.

 

Він закликав усіх політиків і, насамперед, свого опонента Атрошенка не спекулювати на темі війни заради політичної вигоди. Соколов нагадав, що вибори закінчаться, а чернігівці не забудуть всіх брудних методів окремих політиків.

 

Соколов також наголосив, що сьогодні громада протистоїть кримінальним олігархічним кланам. «Люди прагнуть захистити свої права, свою гідність. Я як чинний міський голова завжди на боці людей. Ми разом проти олігархів і цинізму. І ми обов'язково переможемо. Нас не вдасться ні залякати, ні купити, бо ми єдині у своїх прагненнях».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?